Termékek Menü

Vízelvezető rendszerek, folyókák

Nézet:
Rendezés:

Minőségi vízelvezető rendszerek, folyókák

Minőségi vízelvezető rendszerek, folyókákMegbízható vízelvezető rendszer megléte minden olyan helyen szükséges, ahol az épületből távozó vizet, vagy éppen az összegyűlő esővizet el kell vezetni. A víz elvezetésére ma már többféle módszer és modern eszköz is létezik, köztük vannak a folyókák, vízelvezető rendszerek is.

Egy folyókát általában közvetlenül az ereszcsatorna közelébe, illetve az elé helyeznek el, hiszen így a távozó víz azonnal oda kerül, ahova szánták. A szétfolyó víz nem csupán rendezetlen benyomást kelt, de ráadásul balesetveszélyes is, valamint az elfolyni nem tudó víz hosszú távon képes károkat tenni az épület szerkezetében is.

Keressen minket bizalommal és rendelje meg vízelvezető rendszereinket az ideális vízelvezetéshez. A folyókák, vízelvezető rendszerek tetszőleges méretben és darabszámban rendelhetők meg, mindegyikük minőségi acélból készül, rácsozattal ellátva.

Amennyiben érdekli ajánlatunk, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és tudjon meg mindent az Önt érdeklő részletekről!

Mobilbarát oldal
Böngéssze oldalunkat kényelmesen mobilról is!
Elérhetőségek
JÁRÓRÁCS Kereskedelmi Kft.
Telefon: +36 70 332 6591
Cím: 4220 Hajdúböszörmény, Áchim András utca 7.
Azonnali elérhetőség
telefon
Telefon: +36 70 332 6591
E-mail: jaroracs@gmail.com
Elérhetőségek
nyíl
telefon
Telefon: +36 70 332 6591
E-mail: jaroracs@gmail.com
Elérhetőségek
nyíl
Facebook