Termékek Menü

Járórács Önnek, hogy jól járjon!

Járórács Önnek, hogy jól járjon!

A közterületek nélkülözhetetlen elemei – A járórácsokról bővebben

A közterületek nélkülözhetetlen elemei – A járórácsokról bővebbenA járórácsok minden közterületen megtalálhatóak, fák körül, vízelvezető árkok és csatornák felett, ahol fontos a vízelvezetés és a járókelők biztonsága.

A járórácsok rendkívül strapabíró és masszív szerkezetek, ami elengedhetetlen az esetükben, hiszen rendszeres használatnak vannak kitéve. Ráadásul nem csak járdán, épületek mellett találkozhatunk ilyen típusú fedésekkel, hanem úttesten is, ebből kifolyólag a nagy súlyú gépjárművek is biztonsággal áthajthatnak rajtuk. A járórácsok általában melegen vagy hidegen hengerelt, ötvözetlen acélból készülnek, emellett korrózióvédelemmel is el vannak látva, így semmilyen időjárási tényező nem indíthatja el a rozsdásodás folyamatát, ennek köszönhető időtállóságuk!

Kínálatunkban különböző kialakítású és funkciójú járórácsokat találhat a lépcsőfokoktól a vízelvezető rendszerekig! Válassza ki az Önnek megfelelő rácsot, és tegyen szert minőségi termékre! Kérdés esetén keressen bennünket bizalommal!

Mobilbarát oldal
Böngéssze oldalunkat kényelmesen mobilról is!
Elérhetőségek
JÁRÓRÁCS Kereskedelmi Kft.
Telefon: +36 70 332 6591
Cím: 4220 Hajdúböszörmény, Áchim András utca 7.
Azonnali elérhetőség
telefon
Telefon: +36 70 332 6591
E-mail: jaroracs@gmail.com
Elérhetőségek
nyíl
telefon
Telefon: +36 70 332 6591
E-mail: jaroracs@gmail.com
Elérhetőségek
nyíl
Facebook