Termékek Menü

Lábtörlő rácsok

Nézet:
Rendezés:

Lábtörlő rács: Tisztaság az irodaházakban, bevásárlóközpontokban!

Lábtörlő rács: Tisztaság az irodaházakban, bevásárlóközpontokban! A nagyobb irodaházakban, bevásárlóközpontokban a takarító szolgálatok nem győznek felmosni a tömeg után, főleg esős, havas időszakokban, hiszen mindezek miatt a cipőkről rengeteg szennyeződés és sár jut be az épületekbe, ami nem túl higiénikus és esztétikus körülményeket teremt. Ahhoz, hogy ez némiképp mérsékelhető legyen, gondoskodni kell már az épületek előtt megfelelő, strapabíró cipőtisztító eszközökről, ezért az ideális, ha lábtörlő rácsokat vásárol!

A lábtörlő rácsok használatával a cipőkre feltapadt sár és egyéb szennyeződések nagy része könnyen eltávolíthatóvá válik, így akkor is fenntartható a tisztaság az épületen belül, amikor a takarító személyzet éppen nincs jelen. A lábtörlő rácsok kifejezetten az állandó használatra lettek kifejlesztve, ezért masszív, strapabíró anyagból készülnek, így a hagyományos lábtörlőkkel ellentétben hosszú távú befektetésre tehet szert általuk.

Most igencsak aktuális a lábtörlő rácsok jelenléte, ezért szerezze be minél hamarabb kínálatunkból a praktikus eszközöket! A minőséget garantáljuk!

 

Miért bizonyulnak előnyös megoldásnak a lábtörlő rácsok?

Miért bizonyulnak előnyös megoldásnak a lábtörlő rácsok?Legyen szó bevásárlóközpontról vagy irodahelyiségről, tereikben egész évben hatalmas a nyüzsgés, ebből kifolyólag értelemszerűen nagyobb igény is van az állandó takarításra, hiszen a higiéniai feltételek ezen közösségi terekben elengedhetetlenek.

Természetesen a létesítmények tulajdonosai ennek érdekében nemcsak a takarítószolgálat munkáját veszik igénybe többször, hanem olyan különböző eszközöket is alkalmaznak, amelyek segítenek mérsékelni például a cipők által behordott szennyeződés mennyiségét, ezért nem véletlen, hogy ezen épületek előtt biztosan megtalálhatóak a lábtörlőrácsok.

A lábtörlőrácsok alkalmazásával jelentős mértékben csökkenthető a behordott föld és sár mennyisége, ugyanis a rácsokon biztos, hogy áthaladnak az emberek, ráadásul mivel nekik is igényük van a higiéniára, használni is fogják a cipőtisztításhoz a masszív takarítóeszközöket, főleg egy sáros, esős időjárásban, így a takarítószolgálatnak sem kell folyamatosan a padlók állapotával foglalkozni.

Biztosítsa Ön is a higiéniát minden körülmények között, vásároljon lábtörlő rácsot kínálatunkból, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

Teremtsen nagyobb higiéniát lábtörlő rács használatával!

Az utcán járva sokféle szennyeződést összeszedünk, amit a cipőnk talpán egyszerűen bevihetünk bárhová. Nemcsak az utca pora, de az időjárás változékonysága is rizikófaktor, hiszen sár, latyak, víz is tapad a cipőre. Természetesen az utcai cipőt levesszük, ha hazaérünk, de az irodák, közösségi terek és egyéb intézmények területén járva könnyű széthordani a koszt és bepiszkolni mindent.

A lábtörlő rácsok beszerzésével és használatával azonban mindezt Ön is megváltoztathatja! Szeretné, ha nem kellene túl sok időt fordítani a takarításra az ingatlanban? Ugyanakkor jó lenne, ha kicsit higiénikusabbak lennének a folyosók, nem beszélve arról, hogy a sáros padló még csúnya látvány is?

Nagyon egyszerű a megoldás, a megbízható lábtörlő rácsok nagy segítséget nyújtanak ennek megelőzésében. Ajánljuk használatukat iskolák, kórházak, irodák, társasházak bejárata elé, tehát mindenhová, ahol törődnek azzal, hogy megőrizzék az épület tisztaságát, fontosnak tartják, hogy biztosítsák az emberek számára a higiénikus környezetet, méghozzá minél tovább.

Elérhetőségeinken kapcsolatba léphet velünk, és azonnal rendelhet színvonalas lábtörlő rácsokat!

Mobilbarát oldal
Böngéssze oldalunkat kényelmesen mobilról is!
Elérhetőségek
JÁRÓRÁCS Kereskedelmi Kft.
Telefon: +36 70 332 6591
Cím: 4220 Hajdúböszörmény, Áchim András utca 7.
Azonnali elérhetőség
telefon
Telefon: +36 70 332 6591
E-mail: jaroracs@gmail.com
Elérhetőségek
nyíl
telefon
Telefon: +36 70 332 6591
E-mail: jaroracs@gmail.com
Elérhetőségek
nyíl
Facebook