Termékek Menü
0

Lábtörlő rácsok

Nézet:
Rendezés:

Lábtörlő rács: Tisztaság az irodaházakban, bevásárlóközpontokban!

Lábtörlő rács: Tisztaság az irodaházakban, bevásárlóközpontokban! A nagyobb irodaházakban, bevásárlóközpontokban a takarító szolgálatok nem győznek felmosni a tömeg után, főleg esős, havas időszakokban, hiszen mindezek miatt a cipőkről rengeteg szennyeződés és sár jut be az épületekbe, ami nem túl higiénikus és esztétikus körülményeket teremt. Ahhoz, hogy ez némiképp mérsékelhető legyen, gondoskodni kell már az épületek előtt megfelelő, strapabíró cipőtisztító eszközökről, ezért az ideális, ha lábtörlő rácsokat vásárol!

A lábtörlő rácsok használatával a cipőkre feltapadt sár és egyéb szennyeződések nagy része könnyen eltávolíthatóvá válik, így akkor is fenntartható a tisztaság az épületen belül, amikor a takarító személyzet éppen nincs jelen. A lábtörlő rácsok kifejezetten az állandó használatra lettek kifejlesztve, ezért masszív, strapabíró anyagból készülnek, így a hagyományos lábtörlőkkel ellentétben hosszú távú befektetésre tehet szert általuk.

Most igencsak aktuális a lábtörlő rácsok jelenléte, ezért szerezze be minél hamarabb kínálatunkból a praktikus eszközöket! A minőséget garantáljuk!

 

Miért bizonyulnak előnyös megoldásnak a lábtörlő rácsok?

Miért bizonyulnak előnyös megoldásnak a lábtörlő rácsok?Legyen szó bevásárlóközpontról vagy irodahelyiségről, tereikben egész évben hatalmas a nyüzsgés, ebből kifolyólag értelemszerűen nagyobb igény is van az állandó takarításra, hiszen a higiéniai feltételek ezen közösségi terekben elengedhetetlenek.

Természetesen a létesítmények tulajdonosai ennek érdekében nemcsak a takarítószolgálat munkáját veszik igénybe többször, hanem olyan különböző eszközöket is alkalmaznak, amelyek segítenek mérsékelni például a cipők által behordott szennyeződés mennyiségét, ezért nem véletlen, hogy ezen épületek előtt biztosan megtalálhatóak a lábtörlőrácsok.

A lábtörlőrácsok alkalmazásával jelentős mértékben csökkenthető a behordott föld és sár mennyisége, ugyanis a rácsokon biztos, hogy áthaladnak az emberek, ráadásul mivel nekik is igényük van a higiéniára, használni is fogják a cipőtisztításhoz a masszív takarítóeszközöket, főleg egy sáros, esős időjárásban, így a takarítószolgálatnak sem kell folyamatosan a padlók állapotával foglalkozni.

Biztosítsa Ön is a higiéniát minden körülmények között, vásároljon lábtörlő rácsot kínálatunkból, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!